Comments / Skryt

Some comments from clients / Här är lite kommentar jag har fått under åren…

…deadlines were always tight but at no point was this reflected in the work that was produced. Wayne was a pleasure to work with, his clear understanding of what was required made the whole process stress free.

Cath Mercer, Film Education – 1999


Oahahahahaaaa! Du är galen! Ho ho ho! Men det är fantastiskt roligt att du låter kreativiteten flöda! Fortsätt med det! Så fortsätter vi ta ner dig på jorden när du flyger för högt… Jag blir glad bara jag tittar på uppslaget.

Anders Lindberg, LKAB information – 2008


Att förstå sin kund och sättet de vill kommunicera på är inte svårt. Det svåra är att våga ta det hela vägen utan att vara rädd för att misslyckas. Detta är kommunikation när den är som bäst.

Jurynsmotivering (Vann 1:a pris – Din Bästa Sida, Kategori: webb-banner), Borås Tidning reklamtävling – 2011


Affischen för P-bolaget har blivit väldigt bra, jag är stolt över att få jobba med dig. Glöm inte sätta dit tryckort: Butler Design!

Gunnar Fägersten NovikNovik Media & kommunikation – 2012


Gratis till stor förändring i katalogen. Jag suttit och bläddrat i vårkatalogen och vill rikta ett stort tack för er insats och vilja att förändra katalogen. Så mycket bättre det har blivit. Det känns som er katalog. Nu hoppas jag bara ni orkar genom resten av säsongen. Tack!

Anders Eickhoff JohanssonVD, Jotex AB – 2012


Vill från Norrby IF tacka för ditt engagemang och arbete med att designa vår annons i BT i gårdagens tidning. Vi är jättenöjda med annonsen och den Dream Team som visades upp i annonsen! Än en gång STORT TACK!

Gabor Hacker, Ordf.  Norrby IF – 2013


Wayne är en mycket uppskattad konsult hos Frilanspoolen. Han har suttit hos flera kunder som grafisk designer, vilka alla varit mycket nöjda. Wayne har exceptionellt kort startsträcka, är serviceminded och erfaren. Hans kunskaper inom grafisk form och originalproduktion ligger på en hög nivå inom såväl print som digitalt!

Eva Eriksson, Frilanspoolen – 2015


Vilka fina omslagsförslag! Jag föll för ett av dem med detsamma. Lustigt nog var det inte den bilden jag egentligen hade som förstahandsalternativ som blev min absoluta favorit. Grafikern lyckades “omvända” mig:-) Jag tycker omslaget med händerna är helt fantastiskt och bubblan som kan spricka när som helst blir en symbol för det sköra livet perfekt, de utsträckta händerna längtan och hopp. Jag är väldigt nöjd, resultatet är över förväntan.

Författaren, Pär Lifvergren för boken: Bara en dag till, Books on Demand – 2020

Leave a Reply